Frizerski salon Slavka | T: 040 186 137 | E: slavkapogacnik@gmail.com | Alpska cesta 62, 4248 Lesce

Mnenja Strank o Frizerskem salonu Slavi

Mnenja strank so nam izredno pomembna, saj tako dobimo povratno informacijo, kako se lahko še izboljšamo.

Vedno se pogovorimo z osebo kakšne se njene želje glede frizure, temu pa dodamo lastno noto kreativnosti. Povprašali smo jih, kako so zadovoljni z našimi frizerskimi storitvami in takole so nam odgovorili. Prisluhnite jim…

Mnenje #9: 7. januar 2022

Prijazni, prilagodljivi, odlična kvaliteta izdelkov, prijazno svetovanje in čudovite končne frizure. 🙂
5⭐⭐⭐⭐⭐
Maruša

Mnenje #8: 14. avgust 2019

Super frizerka, moja punca pravi, da tako dobre frizure še v življenju ni imela! Oba močno priporočava. 👏👌🤗

Rok


Mnenje #7: 24. julij 2014

imajo zelo kvalitetne izdelke za nego vaših las, ki jih pošiljajo tudi po pošti…sem zelo zadovoljna ☺

Milica


Mnenje #6: 5. maj 2014

Tam mi je super frizerka Slavka naredila poročno pričesko, bila sem zelo zadovoljna, priporočam vsem! kvalitetno in ugodno!  

Lucija


Mnenje #5: 13. november 2013

S sestro sva bili zelo zadovoljni, čeprav naju je malce skrbelo kako bo (prav za poroko sva šle prvič k Slavki) je bilo na koncu vse super! Cena, frizura, prijaznost in še kavica, ker smo se dobile tako zgodaj 😉 Vse pohvale!

Manca


Mnenje #4: 26. april 2010

Že kar nekaj let svojo pričesko prepuščam rokam gospe Slavke. Moram povedati, da sem z njo zelo zadovoljna in me pri obliki pričeske še nikdar ni razočarala. Všeč mi je, ker me vedno sprejme z nasmehom in dobro voljo, med tem pa ko me frizira, vedno klepetava saj je prijetna sogovornica.

Ima tudi zelo topel in moderen okus saj te njen salonček sprejme v prijetnih barvah in z moderno opremo. Strankam zna ostreči v njihovih željah, njeni spretni prsti pa oblikujejo frizure vseh vrst. Zelo sem vesela in zadovoljna da je Slavka moja frizerka.

Silvija


Mnenje #3: 15. april 2010

Z veseljem sem sprejela povabilo na stilsko pustolovščino (…novo moderno frizuro) in se prijaznemu in zabavnemu teamu prepustila v roke.

Delo so opravili več kot odlično, saj so pričakovanja izpolnjena: naravni toni in svetli prameni, ki se približajo naravni barvi las. S frizuro sem zelo zadovoljna.

Maja


Mnenje #2: 10. april 2010

Frizerski salon Slavi odlikuje predvsem prijazen in oseben pristop Slavke in njenih sodelavk. V prijetnem ambientu, lahko v miru poklepetaš, prelistaš časopis in spiješ kavo ali čaj medtem ko čakaš na striženje. Celoten tim hodi na izobraževanja, tako da se v koraku z časom kar se tiče modernih frizur.

Cene so v primerjavi z podobnimi storitvami v Ljubljani tudi do pol nižje, tako da če se striže cela družina, se že splača skočit na izlet na Gorenjsko.

Štefan


Mnenje #1: 13. marec 2010

Pri gospe Slavki se strižem, barvam in urejam pričesko že več kot 10 let. Osebno lahko rečem, da je Slavi zelo topla, prijazna in vedno nasmejana oseba. Kot frizer pa zna svetovati glede barve, nove pričeske ali pravilne nege las.

Ko pridem v salon se lahko popolnoma odklopim, saj že pozna moje želje. Kakšna sprememba pa je kdaj tudi dobrodošla. S storitvami in opremljenostjo salona sem zelo zadovoljna, zato se rada vračam na mesečno razvajanje, kjer mi prijazno postrežejo tudi čaj ali kavico. Ob prebiranju modnih časopisov ali prijetnem čvekanju pa mi čas hitro mine.

Všeč mi je tudi dostopnost salona, cene pa so tudi primerne za moj žep. Hvala!

Tanja

Če želite mnenja strank preveriti sami, nas kontaktirajte in povezali vas bomo z njimi.